Gezichtsbehandelingen

Lekker lang ontspannen? Of juist snel weer fris verzorgd naar buiten lopen? Je ouder wordende huid bijhouden? Of je jonge huid van acne afhelpen? Bij Mini Salon zijn er verschillende fijne gezichtsbehandelingen die passen bij je wensen. De eerste behandeling is altijd met een intake, dan kunnen we je wensen, de behandeling en andere belangrijke info bespreken.

Quick refresh

Kom je tijd tekort, maar wil je wel even tussendoor je huid opfrissen? Dan is de Quick Refresh de perfecte behandeling. Binnen 45 minuten loop jij weer fijn verzorgd, gereinigd en geëpileerd de deur uit! Top voor als je een weekendje weg gaat, of een gezellig feestje hebt. Als je last hebt van acne is deze behandeling erg geschikt als voorbehandeling op de algenpeeling. Dan heeft de peeling een nóg beter resultaat.

Foto Mini Salon Wastafel

Treatment for men

Ook als man is het harstikke belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Deze speciale mannenbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Onzuiverheden worden verwijderd, je wenkbrauwen worden geëpileerd en ik maak je schouders even los tijdens een fijne massage. Heerlijk momentje van ontspanning na een drukke dag op het werk!

Young skin acne treatment

Deze behandeling van 60-75 minuten is speciaal samengesteld voor de jonge acne-huid die nog geen peeling mag ondergaan. Je krijgt een intensieve reiniging en ik gebruik verschillende producten die de ontstekingen effectief te lijf gaan. Ben je de puberteit voorbij en heb je nog last van acne? Kijk dan eens bij peelings.

Oxygen treatment

Een van mijn favorieten! Na deze behandeling van 60 -75 minuten kun je genieten van een prachtige glow op je gezicht. In het kort: als je ouder wordt, vertraagt de celdeling in je huid. Dat zie je aan fijne lijntjes, een valere tint en oneffenheden. De ingrediënten van de Oxygen Treatment zijn er helemaal op gericht om jouw cellen weer aan het werk te zetten. Een zichtbare boost voor je huid!

Me-time treatment

De me-time treatment is hetzelfde als de oxygen treatment, maar dan met ongelofelijk fijne gezichts-, schouder- en décolleté-massage. Je kunt rekenen om 90 minuten pure ontspanning. Dat is af en toe niet verkeerd in een druk leven met veel stress.