Behandelingen

Huid- en schoonheidsbehandelingen

Stoor je jezelf aan een vervelend huidprobleem? Zoals acne, littekens of hyperpigmentatie? Misschien wil je graag iets doen aan je rimpels of verslapte huid? Bij Mini Salon kun je terecht voor verschillende schoonheids- en huidbehandelingen. Van milde verzorging tot intensieve huidverjonging. Van acne-behandeling tot wenkbrauwen epileren. Naast onderstaande behandelingen kun je ook terecht voor verschillende fijne massages en harsen, kijk hiervoor even bij het prijsoverzicht! In de salon adviseer ik je graag over de beste behandelingen en producten voor jouw huid.

Peelings

Rimpels, acne(littekens), of bijvoorbeeld hyperpigmentatie: peelings pakken veel huidproblemen aan. Mini Salon heeft milde algenpeelings en intensieve peelings met zuren.

Gezichtsbehandelingen

Een snelle opfrisbehandeling, een goede reiniging van de (jonge) acnehuid, of bijvoorbeeld een behandeling speciaal voor mannen. Kijk in het overzicht wat het beste bij je past!

Minibehandelingen

Strakke wenkbrauwen en prachtige wimpers, maar wel met een natuurlijke look. Daarvoor kun je terecht bij Mini Salon. Tip: het is voordelig als je minibehandelingen combineert.

Plasmalift

Paar jaar jonger, maar dan zonder cosmetische operatie? Dat kan met de plasmalift! Dit is een hele effectieve methode om rimpels te verminderen en je huid heel mooi te liften.